• 131
    denizlispor maçını da kazancaklarını şiddetle varsayarsak, ankaraspor'dan alacakları 3 puanı da hesaba katarsak, hali hazırda; 61 puanla bizden 8 puan önde olan takımdır. ne diyim bilmiyorum mahmut. adamlara bakıyorum kısıtlı kadrolarıyla müthiş top oynuyorlar, müthiş bir taraftar desteğiyle oynuyorlar. sivasspor gafletine düşüp şampiyonluk havasına da girmiyorlar, teknik direktörleri de ertuğrul sağlam gibi dehşet alçakgönüllü, muazzam efendi bir adam. şampiyon olmayı hakediyorlar mı? bence sapına kadar hakediyorlar abi. bu adamlara bakınca; galatasaray'ın 2000 kadrosunu hatırlıyorum. uefa'daki rakiplerimizin hepsi dişli takımlardı, milyon dolarlık futbolcuları vardı, fovori olan onlardı, isim yapmış onlardı. ama biz bir takım olmayı başardık, her şartta mücadele etmeyi başardık, azimli olduk,yürekli olduk ve sahaya rumhumuzu koyarak oynadık. milyon dolarlık devleri dize getirdik. kimse ihtimal vermiyordu ama biz başardık; inançla..bursaspor da o hesap biraz. bizi yenmişler, beşiktaş'ı deplasmanda yenmişler, fenerbahçe'yi deplasmanda yenmişler.. hakediyo adamlar abi.

    he, biz haketmiyor muyuz? bu soruyu çok sordum kendime. lan dedim sen deplasmanda; bursa'yı yeneme, es es'i yeneme, kayseri'yi, trabzon'u yeneme, beşiktaş'ı yeneme, fener zaten malum.. o zaman ben nasıl diyeyim ki; bu takım hakediyor? e sakatlıklar var diyorum, forvetsiz oynadık diyorum, takımımız genç, oyuncular yeni, hoca yeni, belli bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz, büyük başarılar kısa vadedede gelmez diyorum, ama yok abi bunlar koskoca galatasaray'ın ota boka puan kaybetmesine mazeret mi? sakatlıklar eksikler barça'ya, man.u'ya yenilmek için mazeret olabilir ama bursa'ya, es es'e, trabzon'a yenilmeye mazeret olamaz ki? kağıt üzerinde bizim yedeklerimizin onların as'larından daha kaliteli olduğunu hesaba katarsak hezimet yaşıyoruz resmen.

    ne diyeyim cidden bilmiyorum ama biz olamazsak bursaspor'un şampiyon olması allah'ın emridir. geriden gelen beşiktaş şampiyon olursa da terapiye ihtiyacım olur bunu da belirteyim. of ki ne of..

    şampiyonluğu falan geçtim hacı da galatasaray'a kaybetmek hiç yakışmıyo be..
App Store'dan indirin Google Play'den alın