• 135
    üstüne koya koya gidilen birinci fatih terim dönemini saymazsak, iyi bir kadroyu daha ileri ve güçlü hale getirebildiğimiz belki de yegane kadro. belki 2004-05 kadrosundan 2005-06'ya geçiş de sayılabilir ama onun dışında entry tarihi itibarı ile son 25 yıllık dönemde bu açıdan başka bir örnek bulmak pek mümkün değildir.

    şampiyonlar ligi'nde ilk 3 maçtan sonra "bu iş bitti" noktasında iken bir anda gruplardan çıkış, biletleri polemik konusu olan schalke deplasmanından o adam bayıltan baskıya rağmen galibiyetle çıkış, (gkbz: 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı)nın ikinci yarısında 20 dakikada skorun 0-1'den 3-1'e hatta 4-1'e geldiği o sekans...

    bunlar 2011-2012 kadrosunun becermeye teknik kabiliyetinin yetemeyeceği işlerdi.

    ligde ise çok dominant bir performanstan bahsetmek mümkün olmasa da manchester united ve schake maçları öncesi yaşanan puan kayıpları olmasa 80'li puanlara ulaşacak kadar iyi ve yeterliydi. son 14 haftada alınan 11 galibiyet ile zaten 5 puan önde girilen periyodu finalde 10 puan farkla önde bitirecek kadar winner bir takımdı. kazanılamayan 3 maçtan biri sondan bir önceki hafta şampiyon gidilen fenerbahçe deplasmanı, diğer ikisi de schalke maçları dönemine gelen eskişehirspor ve gençlerbirliği maçlarıydı.

    zaten türk futbolunun yazılı olmayan kuralları gereği ertesi sezon başı dahili ve harici bedhahlar galatasaray'ın altını oymuş, bir önceki sezonun avrupa ligi yarı finalisti fenerbahçe de biz kendi meselelerimize dalınca aradan sıyrılıp şampiyon olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın