• 15450
    içerisinde hiç “sevgi kelebeği”, “erdem timsali” olmayan, aşırı realist, dünyanın ve türkiye’nin tüm gerçeklerinin farkında, ekonomiyi, sermayeyi yalamış yutmuş, doların 18 tl olduğunu sadece kendileri bilen yazarların bulunduğu sözlük.

    adamların 600 tane, 2000 tane entry’leri var. yıllardır milyonluk adamlar, milyarlık kulüpler için gelmişler burada (işin sadece internet kısmı) kafa patlatmışlar, vakit harcamışlar, harcayacaklar. biz bir omar dedik diye bir anda dünyanın acı gerçeklerini akılları sıra yüzümüze vurup kendilerince alay ediyorlar, bel altı vuruyorlar, “türk kafası”, “ortadoğu kafası” falan diye aşağılamaya çalışıyorlar. ne hayır kurumluğumuz kalmış ne iyilik melekliğimiz:) bu kadar kasmayın be kardeşim…

    herkes biliyor kimin ne kadar para kazandığını, günümüz vahşi kapitalist sisteminin ne olduğunu. böyle düşünen adam niye buraya mesai harcar? niye maç izler, niye sağlam bir taraftar olur? çelişki yok mu bu işte?… bu kadar üst bir bilince ulaştıysan, omar’ın kazandığı parayla asgari ücretlinin halini aynı kefeye koyduğunda üzülüp bunun için buraya bel altı vurmaktan başka somut adımlar atıyorsan hayatında futbol falan izleme zaten o değerli vaktini harcama. çok ince ayrımlar var bu işte ama fazıl say gibi de davranmaya gerek yok, cidden bu kadar kasmaya hatta bel altı vurmaya hiç gerek yok.

    (bkz: omar elabdellaoui)
App Store'dan indirin Google Play'den alın