resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 1072
    galatasaray futbolcusu. kendisi üstünden gerçekleştirilen üstün ahlak triplerine çok gülüyorum. ya iş yerinde astınıza kan kusturursunuz, izinlerinden kıstıkça kısar, verimliliği artırmak için moladan kısarsınız ve karşılığında asgari ücret ve prim ödersiniz. bu anormal mi? günümüz dünyasında maalesef normal.

    ama tuttuğunuz takımda yedi sülalesine yetecek kadar para kazanan adamlara merhamet timsali kesilirsiniz. çok komik ya. tam türk şovu bu, hiç kusura bakmayın.

    omar’ın niye 3. alternatifken kadroda olduğunu ne yönetime sorun ne başkasına, omar’a soralım bu işi. muhabirler de sorsunlar bence. günahını almayayım ama, kontratımda yazanı alırım tavrı var gibi kendisinde. “gibi” diyorum, öyle değilse tekzip ederiz. her şartta galatasaray omar’a çok büyük iyilik yapmıştır. kulübe bari şurada biraz pay verelim. başkası buna enayilik de diyebilir ona da niye öyle diyorsun demem he. ben iyilik diyorum sadece.

    helikopteri düşen emiliano sala’nın vefatı sonrası bonservisini vermem falan dendi ya, profesyonel futbolda galatasaray’ın yaptığını avrupa’da yapacak kulüp bulamazsınız kolay kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın