• 48
    kasımpaşa’nın sahaya çıkmağı maçtır. size ironi gibi geliyor ama ben senelerdir bu ligi takip ederim böylesi bir futbolu ilk kez gördüm desem yalan olmaz herhalde. kerimcan durmaz’ı bilenler, herhalde çoğumuz halı saha videosunu izlemiştir. bu ve tayfası maç yapacak, sen sol beke geç diyor, onlarda sol bek nere diye soruyor, bu da herhalde solda bi yer ne bileyim ben falan diyor. böyle saçma sapan bir şeydi işte. herhalde kasımpaşa teknik direktörü de aynı kafanın ürünüydü. çünkü sahadaki kasımpaşalı futbolcuların ne yaptığını, nerede duracaklarını, neden maça çıktıklarını vs. kendilerinin bile anladığını sanmıyorum.

    bir ara fenerbahçeli futbolculardan topu kim alsa hiçbir engelleme ile karşılaşmadan rahat rahat rakip kaleye gidiyordu. rakip ceza sahasında o kadar rahatlardı ki artık işi şova falan dökmüşlerdi, topu alan 5 kişinin arasına giriyor, yürüye yürüye pozisyon buluyordu falan. yani fenerbahçeli futbolculara sorsan, onlar bile içlerinden ne oluyoruz yahu demişlerdir. şaşırmışlardır yani. herhalde sonradan girenler de dahil yıldızlaşmayan kalmadı çünkü.

    ben sözlerimin arkasındayım, bu maç fenerbahçe’nin oyunuyla ilgili asla kıstas kabul edilemez. kesinlikle oyun aklı ve işleyen bir planları olduğunu düşünmüyorum. evet öndeki hücumcu bolluğundan illaki pozisyona girecek, hatta gol bulmakta belki daha az sıkıntı yaşayacaktır. ama karşılarına çıkacak ilk belli başlı planı olan vasat anadolu takımı karşısında bile yine defoları ortaya çıkacaktır.

    şunu da ekleyeyim; kasımpaşa çıktığı kadro ve taktik neticesinde fenerbahçe’nin erken gol bulmasına sebep olup, üstüne erkenden 10 kişi kalarak da maçı 15 dakikada fenerbahçe’ye hediye etmiştir. kasımpaşa kalecisi ertuğrul taşkıran ise berbat ötesi bir performans sergilemiş, bence maça etki etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın