resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3170
    daha ikinci haftadan hedef tahtasına oturtulmuş çiçeği burnunda hoca. taraftar bazında da sabır kelimesini lügatımızdan çıkarmışız haberimiz yok.

    sokağa inip yüz taraftara sorsak en az sekseni hocanın bu akşam çıkardığı onbiri yazardı tahtaya . form, kamp geçirme vb. etkenlere göre kadro doğruydu fakat oyuna kenardan yapılan müdahaleler etkinliğimizi yitirmemize sebep oldu.

    süper ligin altın kuralı güçlü bir orta saha demek. hal böyleyken zaten yaralı olduğumuz o bölgenin yarasını deşerek gomis'i oyuna almak bir hata idi. direnci tükenen ve aynı zamanda sayısı azalan orta sahamız giresunspor'a "buyur gel" dedi. taktik açıdan maçı vermemize sebep olan durum bu oldu.

    7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçında yaptığı değişiklikler ne kadar doğru ve yerindeyse bugün yaptıkları o kadar yanlış ve zamansız idi. umarım yakında ders çıkartılır.

    örneğin antalyaspor maçında (bkz: abdulkerim bardakcı)yı kendi topuyla ileriye çıkmaması için defalarca uyarmış olmalı ki bu maçta hep geriye ve yana dönük paslarla oyunu ilerletmeye çalıştı abdulkerim. sonrasında da hatayı yaptı zaten.

    işin özü şu ki; daha ağustosun yarısı olmadan şu gitsin bu gitsin, kötü hoca, yanlış transfer durumlarına taraftar olarak girmemeliyiz. en sağlıklı yorumlar için 8-10 maç izleyip görmemiz gerek.

    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın