resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3154
    ikinci haftada şampiyonluk kazanılmaz ya da kaybedilmez ama,

    2 ay oldu geleli. ileride zerre etkinlik üretemiyor takım. anca beklerden bir tanesi orta açacak ya da rakip ceza yayını verkaçla deleceğiz. ha bir de galatasaray'a yakıştıramadığı tudor, league 1'de marsilya ile rakibe 4 atıyor. biz de 13 ağustos 2022 galatasaray - giresunspor maçında hiçbir şey üretemeden, baskı yiyoruz. tüm bunlar olurken kulübede oturuyor takımın hocası. yine hocamız sağolsun, sayesinde elimize aldığımız momentum ve psikolojik üstünlük uçtu gitti. içeride giresunspor'a diş geçiremedik koca 90 dakika. bir şevk gelmiştir şimdi rakiplere maalesef.

    ayrıca okan buruk'a sormak istiyorum, hadi gomis 5 dakikalık bir riskti, 7 temmuz 2022 antalyaspor galatasaray maçında tuttu. o gün tuttu diye, 45'te çift forvete dönmek ne demek, burası katar ligi mi çin ligi mi, nasıl topu geri kazanacağız, nasıl oyun kuracağız 2 orta saha ile, ki birisi sergio? nelsson gel gel yapmaktan perişan oldu ikinci 45'te. zaten tek bir değişikliği, tüm planları sekteye uğrattı; torreira-sergio yanyana gelemedi, mertens kanada hapsoldu. fecaatti bugünkü kenar yönetimi.

    umarım toparlar kendisini, bu sözlükte fatih terim başımızdayken kendisinden tuchel gibi bahsediliyordu, ama gerçekler öyle olmuyormuş değil mi? neyse. galatasaray taraftarı olduğum ve kişisel hislerimi kulübümün önünde konumlandırmadığım için, takımın başında başarılı olmasını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın