resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 323
    kalitesinden hiçbir şekilde şüphe etmediğim, büyük maç çilingiri futbolcu.

    kaliteli olduğunu anlamak için uzaktan jeneriklik gol mü yazması lazım? tek ölçütümüz bu olmamalı.

    bir kere galatasaray antalyaspor maçında görüldüğü gibi tam anlamıyla hazır değil. takım iyi dizilemiyor. hala geçen sezona benzer şekilde hatlar arasında kopukluklar var. iki kanat topçumuz da iyi niyetle defans yapmaya çalışsalar da alan kapatamıyorlar. bu da orta saha topçularının kapatması gereken alanın iyice artmasına neden oluyor. seferovic bile geçen maç -muhtemelen zemin ve sıcaktan dolayı- statik bir görüntü çizdi.

    oliveira pastaya çilek futbolcu. ısrarla sözlüğe papağan gibi aynı şeyi yazıyorum, asker futbolcu alırsan, alan kapatabilen görev adamları alabilirsen oliveira'ya "hadi baba oyna" diyebilirsin. ayrıca bahsedildiği kadar da nazik bir futbolcu olmadığına eminim. jose mourinho cristante ile birlikte orta sahayı tutması için oliveira-cristante hattıyla maçlara çıkıyordu. adamlar konferans ligi aldılar. boş balon bir takım da değildi yani. mourinho, defansif özürlü bir topçuyu göbeğe koyar mı sizce?

    ben oliveira'ya inanmaya devam edeceğim. saha içinde gördüğüm bir sürü olumlu sinyal var. cicaldau ile falan aynı cümlede adının geçmesi bile beni geriyor. o kafadan acilen çıkın bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın