• 102
    (bkz: 23 mart 2008 galatasaray denizlispor maçı)

    servet çetin'in denizlispor'a attığı gol.

    izin alıp yeni doğan torununu sevmeye almanya'ya giden feldkamp (evet şampiyonluk yarışınım ortasında takımı bırakıp ciddi ciddi gitmişti) almanya'da bir de gribe yakalanıp yatak döşek yatmaya başlayınca dönüşü iyice uzamıştı.

    bu maçta berabere kalsak bir ara 7-8 puan kadar önünde olduğumuz fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düşüp kendi göbek bağımızı kendimizin kesme fırsatını kaybedecektik. kaldı ki o yıllarda puan farkını kapatmak şimdiki zamanlara göre çok daha zordu.

    son saniyelere de 1-1 berabere girmiştik. servet 90'da hamidou'nun hatasında bileti kesmişti.

    bu maçla ilgili rivayetlerin kimisi feldkamp'ın hasta yatağından ahmet akcan'ı telefonla maç boyu sürekli azarlar tonda konuşarak yönlendirdiği ve 80. dakikada nonda'yı oyuna almasına epey bir tepki gösterdiği yönündedir. hatta servet'in ön libero gibi oynayıp son dakikalarda ileride gol aramasını bizzat feldkamp'ın istediği de iddia edilir. başka bir rivayete göre ise bu maçta galatasaray'ı tamamen adnan polat ve adnan sezgin'in yönettiği ve alınan skor sonucu feldkamp olmadan biz bu işi çok rahat idare ediyoruz kanısına varıp feldkamp'ı kovmaya karar verdikleri maç olduğu konuşulur. tabi feldkamp'ı kovmak yerine onun damarına basıp istifaya zemin oluşturmayı tercih etmişlerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın