• 229
    olabilir, vardır, olacaktır. saygı duyulan bir insan çeşidi değildir. galatasaray kendisi için bir hassasiyet olsa (akp'nin galatasaray aleyhine yaptığı onca şeyden sonra) akp'ye oy vermez. ülkesi kendisi için bir hassasiyet olsa (akp'nin türkiye aleyhine yaptığı onca şeyden sonra) akp'ye oy vermez. din kendisi için bir hassasiyet olsa (akp'nin alt üst ettiği islam algısı sonrası) akp'ye oy vermez.

    durumdan da anlaşılacağı üzere kendisi var olan, ama saygı duyamadığım ve duyulamayacak insan modelidir. gün geldiğinde destek verdiği güruh mutlaka yargilanacaktır, burada ya da başka mecralarda türlü örneklerle aklanmaya çalışılsalar da bu ülkenin insanının masumiyetini, geleceğini çalmanın cezasını mutlaka ödeyeceklerdir.

    unutmadan: sağcı solcu diye birbirine kirdirilan o gençler bu ülkenin gelecegiydi, o gün birbirine kirdirilan o gençler bu olayları yaşamasa, belki de bugün ülke yönetiminin bir numaralı adayları olacaklardı. çünkü ne kadar zıt görüşte gibi de görünseler aslında hepsinin ortak noktası vatanseverlikti. bugün vatana peyderper ihanet etmek günün en şaşalı modasi. tabiki akp sayesinde :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın