• 30782
    2022-23 futbol sezonu hakkında konuşacaksak geçen seneden başlamalıyız. çünkü elde ne olduğunu bilmeden konuşmaya başlamanın bir anlamı yok. geçtiğimiz sene görevine son verilen ekibin ve yılmaz destekçilerinin kurulan takım için sürekli "ama bu takım avrupa liginden çıktı" savunmasına farklı şekillerde yanıt verdim tekrar edeyim; topa bomba muamelesi yaparak çıktık o gruptan. yani oynamak isteyeni oynatmayarak çıktık ama türkiye ligine dönüldüğünde seni oynatmamak üzerine kurulu bir düzen olduğu için ve sen de kelimenin tam anlamıyla sorun çözemediğin için ligi 13. sırada tamamladın.

    o nedenle biz iyi takımdık hikayesini anlatmaya devam edebilirsiniz ama iyi değil iyi olma potansiyeli yüksek takım olduğumuz ortadaydı. aldığımız oyuncuları hepsi de bıçak sırtı oyunculardı yani tutarsa efsane olacak ama tutmazsa tepeteklak gidecektik .iyi olmak için zaman lazımdı ve biz de o sabır yoktu. hiç olmadı.

    kurulan kadro tek yönlüydü ve rakiplerimiz oynadığımız oyuna çözüm bulmakta hiç zorlanmadı. şimdi çıkıp marsilya neden bulamadı diyecek olursanız tekrara düşeriz ama biliyorum bir grup diyecek "topa bomba muamelesi yapıp iyi mücadele ettik ve gruptan çıktık yani anadolu takımlarının haddini bilerek oynama dedikleri mantıkla çıktık o gruptan ve o oyunun türkiye liginde başarılı olma ihtimali yoktu... neyse tekrarımızı da ettiğimize göre bu seneye dönelim.

    geçtiğimiz yıldan kalan takıma 4 takivye yapıp yola çıksaydık ben ses etmezdim ama geçen sene ligin başında belirlediğim "bu takım şampiyon olamaz ilk 5 büyük başarı olur" beklentimi "bu takım şampiyon olamaz ilk 3 güzel olur" olarak günceller izlemeye devam ederdim ve dursun özbek seçilene kadar her şeye rağmen bu yoldan gidilmesi taraftarıydım çünkü kurtuluş yolunun bu olduğunu düşünüyordum.... neyse gerçeklerimize geri dönelim.

    gören gözlerin net olarak gördüğü şey şampiyon olmak istiyorsanız bu kadrorun büyük değişim geçirmesi ve en az 10 oyuncunun şart olduğuydu. saç saç yaparak bile olsa tecrübeli, kaliteli, ne vereceğini bileceğiniz, sorun çözecek oyunculara yönelmeyi seçtik. çünkü avrupa yok ve sadece türkiye ligi var yani topa bomba muamelesi yaparak ve sadece"mücadele" ederek bu ligde şampiyon olamazsınız.

    kaleci işine hiç girmiyorum muslera'yı yazar geçerim.
    defans konusunda sıkıntımız var ve bundan sonra alınacak oyuncuların oraya olacağını düşünüyorum zira nelsson'un gideceğini sağır sulatn bile duymuş durumda gitmese bile bir hamle şart.
    6 numara işini torreria ile çözdük ama sergio ile uyumunu görmeden içim tam rahat diyemiyorum orada sağlanacak uyum şampiyonluğun belirleyicisi olacak.
    hucüm hattımız bence yeterli ama çilek tadında birileri gelecek deniyor gelirse hayır demem.

    özetle ligin 1. haftası itibariyle mertens ve torreria haricinde bu takıma en az 4 transfer daha gerekiyor onların da yapılacağını düşünüyorum çok tutmadığım kaan ayhan bunlardan biri olabilir ama mert müldür hamlesinin eylül ayına doğru gelmesini bekliyorum bu gerçekleşirse çok daha rahat ederiz.

    en nihayetinde saç saç yapıyoruz hiç muhasebeci taraftar moduna giremeyeceğim zira dursun özbek'i seçmiş bir genel kurulu ve üyeleri benim için artık yok hükmünde. gerekiyorsa 3 milyon daha verip bir 33 yaşında yıldız daha getirsinler o da en az 4-5 maç çevirsin keyfime bakayım modundayım nasıl olsa 3 hadi bilemedin 4 sene sonra aynı döngüye gireceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın