• 30779
    set oyunu oynamayı beceremediği için oyunu çok geniş anlamda oynamak zorunda kalan ve boş yere yorulan futbol takımı.

    iyi set oynarsan, daha az koşmak zorunda kalırsın, daha az koşunca final işlerini çok daha vurucu yaparsın.

    7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçında görüldüğü gibi galatasaray'ın eldeki personelinin çoğu set oynamak için müsait değil.

    sacha boey ile set oyunu oynayamazsın. berkan kutlu'yla set oyununu ve daha pek çok oyunu oynayamazsın. üzgünüm ama söylemek zorundayım, iyi futbolcu olsa dahi kerem aktürkoğlu ile sağlıklı bir set oyunu oynamak zor. özellikle kerem'i çizgiye bastırıyorsan ve kanatta kullanıyorsan, set oyununa darbe vurursun. kerem'in second striker oynaması lazım ki set oyununda son noktada pozisyonları finalize etsin.

    galatasaray'da possession'a yatkın oyuncular belli; oliveira, nelsson, seferovic, yunus akgün ilk aklıma gelenler. abdülkerim bile ayak uydurabilir açık alanda yakalanmayacağı için. orada yakalanırsa defoları çıkıyor tabii. mertens set oyununun kralını oynar. torreira set oyununda tertemiz ribaundlar alır, başlamadan rakip atakları söndürür. leo dubois da sete alışkın, zeki futbolcu. pva'nın da sırıtacağını sanmıyorum. sette çok temiz goller attı geçen sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın