• 1765
    6 gün olmuş entry giremiyorum sözlüğe. nedeni ise internete girememem değil entry girmek istememem. bu tabi ki kimsenin umrunda değil. aynı arifsadecekendiniatmazdi renkdaşımın söyledikleri gibi.

    14 mart galatasaray ankaragucu macindan sonar eve geldiğimde oturdum pc başına açtım sözlüğümü. maçın tek olayı tribünden düşen bir insandı. "insan"

    " o adamı kolundan tutup içeri tribüne almayan, eğimli küçük bir bölümde tekme tokat döven adamın allah bin bir türlü belasını versin " şeklinde yorumlar bekliyordum ama tam tesi ile karşılaşınca şok oldum. bütün suç o adama yüklenmiş, adam kendini ironman sanıp "ölmem lan ben" düşüncesiyle kendini attığı söylenmiş.

    görmediniz mi o adamın tekme tokat dayağından sonra affalladığını, adamdan kaçayım derken eğimli bir bölümde ayağının boşluğa düştüğünü ve kendisinin tamamen düştüğünü? nasıl burada asıl suçu galatasaray tribününden oraya giden adama yükleyemedik? nerden bulduk bu at gözlüğünü?

    alamıyor muydu o adamı tribünün içine orada öldüresiye dövsün isterse, ne bok yerse yesin. bilmiyor mu oraya çıkmanın takımına ceza getireceğini?

    ve sözlük niye bu adamı suçlamadı ?

    ben ikinci nesilim siz üçüncü nesilsiniz geyiklerini yapmayacağım. ama eskiden gerçekten daha aklı yerindeydi burasının. kimse çıkıp her konuda sallamıyordu birbirine.

    şuan gözle görmediğimiz bir antreman sakatlığında kendi canımız ciğerimiz oyuncumuz mehmet topal'a bile sallıyoruz. nedir bu kadar nefret ettiğiniz. başka sorunlarınız var buraya mı sallıyorsunuz? şahsım adına bıktım bunları okumaktan. herkes birbirine gider peşinde.

    herkes gergin herkes sorunlu herkes soruna kendi çözümünü buluyor, diğer görüşe saygı göstermiyor.

    sanki işler büyüdükçe, yapılanlar büyüyünce herkes bi rehavete uğradı.

    neyse ki 6 gün sonra girdiğim ilk entry oldu bu. bunca gündür sanki boğazımda birşey düğümlenmiş sözlüğü açtığımda parmaklarım tutuluyormuş gibi oluyordu. dayanamadım yazdım sözlük.

    eski halini çok özledim sözlük, gerçekten çok özledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın