resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 257
    galatasaray futbol takımına forvet, 10 numara, kanat mevkileri için çok iyi rotasyon oyuncuları lazım.
    kerem'in, yunus'un, seferovic'in eh işte diyebileceğimiz bile alternatifleri yok, belki sol kanada emre kılınç diyebiliriz sadece. mertens de buralara 1 sene alternatif olmaya geliyor gözüyle bakıyorum. bu oyuncuların yokluğunda veya form düşüklüğünde her mevkide şüphesiz katkı verebilecek bir isim.
    mertens'i zaten bu kadar özel yapan hücumun her mevkisinde performans verebilmesi. özellikle hücumda bu kadar farklı mevkide oynayıp da performans gösterebilen dünyada çok az oyuncu var.
    bu mevkilere çer çöp 1'er milyon euro maaştan 3 tane adam alıp kadroyu şişireceğimize bir sene mertens bizi götürür. fazlasıyla da katkı verir.
    seneye avrupa'da olduğumuzda transfer için hareket alanımız artacak, elimiz rahatlayacak.
    bu bağlamda mertens hem isim olarak taraftarı stada çekecek, bundan da önemlisi maliyetli gibi görünse de düşük bir maliyetle 3 hatta 4 mevkiyi çok iyi bir oyuncuyla yedekleyeceğiz. teknik direktör açısından da maç içinde oyuncu değiştirmeden farklı formasyonlara geçiş için bir anahtar olacak.
    bu bakış açısıyla baktığımızda gomis'in sözleşmesinden çıkıp mertens'e geçebilmek galatasaray için çok iyi bir hamle olur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın