• 125
    2005 ve 2006 yıllarında 2 kez dünya şampiyonluğu kazandığı renault'ya dev bir kazık takmış çifte dünya şampiyonu ispanyol pilot.
    (bkz: #3416516)
    1950'den beri süregelen formula 1 organizasyonu çok büyük entrika hikayeleri gördü. bunların bir kısmının üzerine ödüllü filmler* ve ödüllü belgeseller* çekildi, fakat alonso aktif bir biçimde yarıştığı 2000'li yıllar sonrası yaşanan tüm entrika hikayelerinin ve skandalların neredeyse tamamında kendine bir rol edinmeyi başardı. formula 1 doğası gereği hileye, skandallara, bol bol kulis faaliyetine, arkadan bıçaklamaya ve insan satmaya oldukça müsait bir spor, fakat alonso tüm bu kaosun içinde oyunu o kadar güzel oynuyor ki, osmanlı haremi seviyesinde bir entrika uzmanı olarak diğer tüm rakiplerinden bir adım önde konumlandırıyor kendisi, seviyoruz valla be padre.

    başrolünde tabii ki alonso'nun bulunduğu ve f1 tarihinin gördüğü belki de en büyük iki skandal hikayesini anlatan videolar için karabogaf1 kanalının aşağıda linklerini bıraktığım videolarını olayları hiç bilmeyen yeni f1 takipçilerinin izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.

    crashgate: https://youtu.be/SFBWbtpyKSA
    spygate: https://youtu.be/bxkhadoX_vY
App Store'dan indirin Google Play'den alın