• 23
    öncelikle yarış 20 tur değil, 70 tur. ferrari’nin bunu anlaması lazım artık. pit ekibinde bir allahın kulu da yarışı 70 tur üzerinden okuyamıyor. ferrari üzerinden konuşacağım,

    yarışa başlarken medium lastikle başladın, öndeki soft lastikli russell pite girdi medium’a geçti. yalnızca 5 tur sonra sen de pite girdin ama medium ile devam ettin. senin arkanda da strateji olarak yıllardır doğru kararlar alan red bull var. verstappen 10. başladığı ve dümdüz sürdüğü yarışta sadece erken pit yaparak yarış kazandı. sana ilk pit stoplarda avantajı ele aldığını düşündüğün medium lastikleri 10-15 tur kullandırttı ve seni pit stopa zorladı. gittin bir de 30 tur kala hard lastik taktın ilk iki lastiğin medium olduğu için. lastiğin ısınmadı performans alamadın soft lastiğe döndün. pilotlar her yarış deneme tahtasına döndü.

    ferrari mental olarak öğütücü bir takım profilinde şu an. araç dengesiz, pit ekibi dengesiz, stratejiler dengesiz. pilotlar da hal böyleyken dengesizleşmeye başladı. pilotlar eleştirilecek son kişiler.

    yıllardır diyoruz ama artık binotto’nun kovulması lazım. teşekkür dahi edilmeden kovulmalı hem de. bir daha ferrari garajına yaklaştırmamak lazım. ali koç’la yarışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın