• 395
    baya geç kaldığımız başka bir transfer dönemi. bunun tabi bazı sebepleri var. 1. sebep ise seçimin geç yapılması ve yeni yönetimin gelmesi. transfer sezonlarına giriş için en azından 6-7 ay önceden başlaması lazım. profesyonel şekilde yapılanlar ise bir transfer dönemi önceden yapılıyorlar hatta bazıları 1 sene önceden. 2. sebep ise transferin kimi yapacağı sorunsalıydı. ilk önce cenk ergün dediler. sonra erden timur oldu gibi söylemler çıktı. transfer komitemiz olmadığı gibi tek adama bırakmakta tehlike bir olaydır.3.sebep ise malum parasızlık ve gelirlerin çok fazla olmamasından dolayı elimizdeki en iyi oyuncu olan marcao'nun satılmasıydı.

    erden timur konusuna gelirsek, hayatında futbol yöneticiliği yapmadığı gibi transfer işlerine daha önce girmemiş biriydi. bu dönem onun için bir tecrübe olabilir. eğer gelecek dönemlerde yine kendisi kalırsa bunun nasıl olucağını göreceğiz. pozitif mi? negatif anlamda mı? bunu zaman gösterecektir. bir transfer dönemi ile kıyaslamak doğru olmaz ama galatasaray zor durumda. 3 senedir kupasız devam ediyoruz.

    cenk ergün ise resmi sitede futbol direktörü olarak geçiyor ama transferde söz sahibi olmadığı söyleniliyor. bir çok taraftar cenk ergün'ün gereksiz paralar harcayacağını ve abuk sabuk adamlara paralar vereceğinden endişe ediyordu. bu sebepten dolayı o da sezona transferi ben yapacağım diye başladı ama sonradan ne olduysa geri plana itildi. transfer dönemi halen devam ediyor, bitince gerçekler daha net ortaya çıkar.

    ligin başlamasına bir hafta kaldı. 2 gün sonra son hazırlık maçımızı oynayacağız. elimizde ne 6 numara var, ne düzgün uzun boylu bir stoper ne de forvet ve kanatları yedekleyecek adamlarımız. bana kalırsa bu takıma esas bir sol bek almak lazım ama bunu bu yönetimden beklemek hayal olur.

    ayrıca transfer dönemi sadece oyuncu almak değil oyuncu satmaktır. maalesef bu konuda ne kadar rezalet olduğumuz yazıp daha kendimizi yormaya değmez. marcao'yu 12 milyon euro'ya, ne olursa olsun bu ligde donu ile gol atan diagne'yi bedava bırakmak ise başka bir hayal kırıklığıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın