resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2980
    ömer bayram konusunda taraftarin sabrını sinadigi hocadır. tanrı kendisine akıl bize de sabir versin. bizim göremediğimiz neyi görüyor çok merak ediyorum gerçekten. yahu ben kadar göbeği an ve çok eminim antrenman performansı da vasat altı olan birini ne diye dener ve oynatır aklım almıyor.
    edit:

    --- alıntı ---
    hazırlık maçındaki oyuncu tercihleri bile galatasaray'in olması gereken hocası değildir. biri kendisine bu kulübün ihtiyacı fatih terim kafasında biri değil derwall, feldkamp kafasında biri olduğunu anlatsın. eğer genç oyunculara böyle davranacaksa (gençleri hazırlık döneminde oynatmayacaksa ne zaman oynatacak) kendisi yüzünden de birkaç tane oyuncu kaçar sonra altyapıyı komple kapatırız, rahatlarız. bak hoca bizim başarısızlıktan daha çok tahammül edemediğimiz şey haketmeyene verilen para ve giydirilen formadir. bunu taraftarin gözünde göremediysen (ömer tercihi göremediğini gösteriyor) gerçekten galatasaraylıyım deme!

    --- alıntı ---
    yukarıda alintiladigim entry 16 temmuz 2022 tarihinde girildi. en ofsayt entrylerimin başında. korkarım ki ben bu entry ile haklı çıkacağım. evet çok peşin hükümlüyüm ama bazi şeyler de değişmeli!
App Store'dan indirin Google Play'den alın