resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2957
    okan hocamızın şimdiye kadar en hoşuma giden yönü herhangi bir taktikte ısrar ve inat etmemesi. basına yaptığı hemen her açıklamasında da belirtiyor. 4 2 3 1, 4 4 1 1, 4 2 2 2 gibi 4 4 2 türevleri oynayacağız veya zaman zaman kanatları çizgiye bastırıp 4 3 3 oynayacağız demesi ne kadar esnek olduğunun bir göstergesi.

    oyuncu ister falcao, ister eren derdiyok ister diagne ister mustafa ister gomis olsun belirli taktikle belli şeyleri yapmasının istemesinden yıllardır çok sıkıldım. oyuncuların meziyetlerine göre ve daha da önemlisi sıradaki rakibin oyun anlayışına göre değişen taktik anlayışını çok özledim. bunu en çok yapan ve türk futboluna ögreten belki de fatih hocamızdı, ama kendi doğrularına ihanet edercesine son yıllarda city psg hocası gibi tek oyun anlayışı ve ona uymak zorunda kalan oyuncuları izletti bize.

    çok fazla uzatmak istemiyorum, demek istediğim asıl nokta şu ki, okan hoca eline kimler verilirse onlara uygun olacak şekilde, onlardan en verim alacağı bir düzeni seçecek belli ki. bu sebeple ama x ama y kim olacaksa farketmeksizin bir an önce transferleri bitirelim ki okan hoca lig başlamadan düzenine karar versin ve oturtsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın