resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4409
    galatasaray sevgisi, kulübe zamanını ayırma, gerektiğinde kasa kolaylığı sağlama gibi kriterler göz önüne alındığında gelmiş geçmiş en başarılı, en fazla katkı yapmış yöneticimizdir. 2000'lerin başındaki dönemleri o döenmde yapılan fedakarlıkları bilmeyen yeni yetme galatasaray ergenlerinin hışımına uğradığı için çok üzülmüştüm.

    bakın bizim kulübümüzdeki en büyük problem para falan değil arkadaşlar, para zaten riva'dan florya'dan gelecek borçlar sıfıra yakın olacak. bizim en büyük problemimiz abdurrahim albayrak gibi gönlünü, işini, parasını galatasaray'a vermiş adamları bizzat galatasaray'lıların paspas etmesidir. adamın türkçe'siyle bile dalga geçildi ki inanamıyordum o dönemde.

    geriye dönüp baktığımda iki kişi için çok üzülüyorum; biri mustafa cengiz diğeri de abdurrahim albayrak. zaten birisi efsane başkanımız öldü gitti, allah gani gani rahmet eylesin çok özlüyoruz, diğeri de efsane yöneticimiz allah uzun ömürler versin.

    meşhur 2018 yazında forvetsiz kalmamız konusunda bütün eleştirileri üstlendi. peki 2018 yazında bafetimbi gomis'i satalım diye ısrar eden, sonra kulübüyle hukuki durumundan dolayı olmayacak bir transfer olan anthony modeste konusunda, kışın alan konusunda yönetime vakit kaybettiren, sonra sanki hiç bir suçu yokmuş gibi aradan sıyrılan kimdi? tabii ki her ikisinin sonradan küstüğü, mustafa cengiz'le bir helalleşmeyi bile çok gören fatih terim'di. sanki futbolun tüm sorumlusu kendisi değilmiş gibi pazarlık yapan adamlara yüklendikçe yüklendi.

    kulübün ffp düğümüyle boğuştuğu dönemde katkıları büyük oldu, ben kendisine galatasaray'a katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın