resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2881
    (bkz: 16 temmuz 2022 sigma olomouc galatasaray maçı)

    hazirlik maclarinda ilk galibiyetini alan teknik adam. takimda su ana kadar oyun anlaminda bir gelisme goremedik. tabi 3 macta bunu beklemek gercekci degil. ikinci yarida kerem'i forvet arkasinda serbest oynatmasi guzel bir denemeydi. takim icinden bazi mevkilerde opsiyon yaratmak her zaman avantaj saglar.

    gencler konusunda ise bekledigimiz seyleri yapmayacak gibi. pva sakatlandiktan sonra omer'i almasi anlamsizdi. yatirim yapilan kazimcan'i almasini beklerdim. lig maci olsa omer tercihini belki anlardim ama hazirlik macinda bu tercihi yapmasi ilgincti. bazi genc oyunculari son 5 dakikada oyuna almayi da birakmasi lazim. bu oyuncularin kisa surede kendilerini gostermeleri cok zor. kendisinden direkt 6-7 genc oyuncuyu a takima, hatta onbire monte etmesini beklemiyorum. ama 2-3 oyuncuyu rotasyona bile soksa olumlu bulurum. yillarca gormedigimiz bir sey yapmis olur. bu sezon bunun icin en guclu adaylar emin bayram ve hamza akman. umarim sadece yaz kampinda olan ama sezon icinde ortadan kaybolan gencler durumu yasamayiz.

    son olarak deginmek istedigim konu bazi oyunculara verdigi gereksiz sure. bugun omer ve ogulcan gibi ne verebilecegi belli olan oyunculara verdigi sureyi kazimcan, baran, eren gibi isimlere verebilrdi. eren bu arada kadroda bile yoktu. muslera'nin da 90 dakika oynamasi bence gereksizdi. ikinci yarida batuhan'i almasi daha iyi olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın