resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2880
    gelir gelmez ilk hazırlık kampında geçmişin tüm bagajını çöpe atıp, yerine genç çocukları oynatması beklenen teknik direktör.

    beyler, gerçekten ciddi misiniz bilmiyorum ama o altyapı çocuklarından en fazla 1, hadi hadi en en fazla 2 tanesi sezon içinde takımda süre alır. o da 11 filan olmaz uzun süre. yani bu işin doğası budur, bu çocuklar sahaya atılmakta geç kalınmış olabilir şimdiye kadar. ama bu saatten sonra daha doğru düzgün forma yüzü görmemiş çocuklar takımın 11 oyuncusu gibi kafadan sahaya sürülemezler. bunların yavaş yavaş sonradan girerek belli süreçleri yaşaması şart.

    e hal böyle iken hazırlık maçlarında sezon başlayınca oynayacak topçuları mı yoksa oynamayacak genç çocukları mı hazırlamak daha önemli? yahu bırakın romantikliği, öyle bir dünya yok. yeni transfer gelmiş olsa onu oynatır zaten, e gelmedi, ne yapacak? tabi ki oynayacak oyuncuların hazır olması önemli. ilk resmi maçına kafadan 4 altyapı oyuncusu ile çıkmayacağız arkadaşlar, moralinizi bozmak istemezdim ama öyle bir dünya yok malesef. dünyanın hiç bir yerinde de yok böyle birşey. he şu var, yani o yaşta gençler oynayabilir tabi, ama bunun bir geçmişi olur, yavaş yavaş sahaya atılır çocuklar. bizde böyle bir örnek yok ki şu an, hepsinin damdan düşer gibi sahaya atılmasını bekliyor bir tayfa, olacak iş değil. dolayısıyla okan hoca'nın maçlarda esas olarak sezon başlayınca oynayacak oyunculara öncelik vermesinden doğal birşey olamaz. getirin transferleri, onları oynatıp hazırlasın, transfer gelmediyse onların arkasında sırada kim varsa öncelik onun hazır olmasıdır, oynamayacak genç çocukların değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın