resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2870
    kendi pek tuttuğum ve sevdiğim bir teknik direktör değildir. ama gelmesinde şikayetçi değildim çünkü hem kendisi hem de taraftar çok istedi bu birlikteliği. sinerjiye inanır ve önem veririm, o yüzden gelmesine sevindim.

    ama işini çok zor buluyorum. görünen o ki yönetim değişse de değişmeyen tek şey kaos. hala plansız ve programsız ilerliyoruz. galatasarayda uzun zamandır transfer bitirememe gibi bir sorun mevcut. tamam, ekonomik şartlar kötü bunu biliyoruz. hiç kimse de eskisi gibi sneijder drogba falan beklemiyor zaten. sorun şu ki biz mevcut ekonomik durumumuzla ilgili transferleri de bitiremiyoruz. yok yani, transfer yapamıyoruz biz. yaptığımız zaman da çok geç yapıyoruz, en önemli ve en kritik adamları hep sezonun sonlarında ya da son günlerinde yapıyoruz.

    bu kadar sağlıksız bir ortamda hangi teknik direktör başarılı olabilir ki? muhtemelen isim, liste sunmuştur. çünkü dünyanın en kötü hocası bile olsa (ki ben pek beğenmesem de okan buruk kötü bir hoca değil) her hocanın kafasında bir oyun planı ve oyuncu grubu vardır. sorun, yönetim imkan sunamıyor.

    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın