resim
Min-jae Kim
Takım:Bayern Münih
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.90
Uyruk:Güney Kore
  • 218
    -türkiye'deki oyuncunun piyasası bu kadar. bunu kabullenin. öyle 18-20 milyon euro beklemeyin.
    -e abi adamlar 15 üstüne kaçıncı satışı yapıyorlar?
    -tamam ama marcao sahada kerem'e saldırdı. avrupalı gözlemciler buna çok önem verir. o an zaten 8 milyon euro kırdılar hemen hesaptan.
    -dünyada tüm futbolcular akıllı uslu da futbol tarihinde ilk kez böyle bir olay yaşayan marcao mu? cantona onca vukuatından sonra değerinden ne kaybetti? pepe yerdeki oyuncuyu kramponuyla çiğneyip geçtiğinde osasuna'ya mı düştü?
    -...
    -e abi hani bu adamı biz düşük bir fesih bedeliyle serbest kalmak istediği için almamıştık. 8 milyon euro'ya serbest kalıyordu hani? hani alemin akıllısı bizdik?
    -...

    biz hala marcao'yu 15'e sattık demeye devam edelim. daha ne kadarının bonus olduğunu bilmiyoruz. bonus şartlarını bilmiyoruz. bizim taraftara kalsa 15'i attık cebe, seneye de 50'ye marcao satıldı mı 3.5 daha gelecek. ooo nerdeyse 20 milyon euro kazandık. yırttık abicim diyen feridun gibi camia.

    belki de marcao'yu 8+7'e sattık, haberimiz bile yok. ama geçen sene nelsson'u aldık; çünkü 25'e okutacaktık. fener enayi ya, 8'i basan gelip elinden alacak kim'i.

    halen fener'in rakamları gerçekçi değil ifadeleri de bir başka boyut. kardeşim bu ülkeden muriç, eljif, kim gibi oyuncuların açıklanan rakamları 17-18 civarı mı? o zaman elindeki oyuncuyu almaya gelene bunu söylemek neden zor? sevilla yetkilisi gelip de ya öyle ama biliyorsun ali koç'un bağlantısı var, aslında sizin topçuların maksimum ederi 12 mi diyor, nedir yani?
App Store'dan indirin Google Play'den alın