resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8346
    inanılmaz kötü bir başkan. bakın bu ''kötü'' kelimesini beceriksiz olduğu için yazmıyorum bu adam gerçekten ''kötü'' bir insan. bu adamın suratından resmen kötülük akıyor.

    karakter olarak büyük sıkıntıları var ayrıca. yalan adamın göbek adı olmuş, her lafının içinde bir yalan var ve biz bu hikayeyi çok değil beş sene önce yaşamamıza rağmen yine aynı kısırdöngünün içine kendimizi attık.

    beş sene önce de aynılarını yaptı. kendi söylediği yalana önce kendisi inandı sonra taraftarı inandırdı. hiçbir girişim olmamasına rağmen ibrahimovic söylentisini üç ay boyunca paralı askerlerine yazdırıp yaz sonuna kadar taraftarı oyaladı.

    şimdilerde guey'ler, dybala'lar yine sosyal medya haberlerini süslüyor. bu adam sürekli belli gazeteciler tarafından yüceltiliyor. galatasaray başkanına yakışmayacak hareketler yapıyor; cüzdanı çıkarıp şov yapıyor.

    25 milyon euro kasa kolaylığı ile gelecem dedi , seçim öncesi biz dersimize çok çalıştık transfer edeceğimiz çoğu futbolcu ile anlaştık dedi hepsi yine fos çıktı.

    eşref hamamcıoğlu çok az bir farkla kaybetti seçimi. suçu bu adam gibi yalan söylememesi miydi? pekala kendisi gibi boş keseden sallayıp seçimi rahatlıkla kazanabilirdi. eşref'i tanımam etmem, zaten ondan yana da bir beklentim yoktu ama en azından mert adammış. dursun'un yalanlarının gazına gelip sırf seçimi kazanmak için yapamayacağı şeylerin sözünü vermemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın