• 35
    2022-2023 sezonu için menajer önerileri ile şekillenen politika. gueye’nin alternatifi carvalho, diawara deniyor. oyuncular tarz olarak birbirine pek benzemiyor ve alternatif olanlar daha maliyetli. joao pedro’nun alternatifi evander. yine alakasız iki oyuncu. mert müdür ve kaan ayhan yine sağ bek için adı geçiyor. mert müldür kaliteli ve pahalı. o olmayınca kaan’la görüşülüyor. iki alakasız oyuncu daha. mert için kulübü 10 milyon euro istiyor. 1 ay ne görüşüyorsunuz abi bu adamlarla siz? 3 milyona mı düşeceklerdi?

    ya okan hoca bu işten anlamıyor ya da transfer politikasını belirleyen büyük akıl cenk ergün söylediği gibi çalışmamış. ndombele, gueye isimlerini piyasaya sürüp sonra saçma sapan isimlerle görüşürseniz 1-taraftar üzülür 2-eleştirilirsiniz.

    bakayoko ve ndombele’nin kiralık olarak bize önerildiği ciddi ciddi söyleniyor. görüşmeye bile gitmiyor cenk ergün. e bu isimleri niye piyasaya sürgünüz o zaman abi? bu nasıl amatörlük, bu nasıl iş bilmezlik? ne elde etmeyi planlıyordunuz? joao pedro ile başkanlık seçimi öncesi cenk ergün’ün görüştüğü ve komisyon mevzusunun oradan geldiği söyleniyor. sergio oliviera transferi hariç bütün transfer görüşmelerini cenk ergün’ün yaptığı da söyleniyor. gerçekten yazıklar olsun size. galatasaray taraftarına yazık ki ne yazık. kimsenin umru galatasaray değil. yine geç kaldık transferde ve bunun cezasını biz ve okan hoca çekecek. geçen sene küme düşme tehlikesi yaşamış bir takım var burada ve siz hala orta saha almayıp saçma sapan işlerle uğraştınız. bu sene sabır diliyorum hepimize, işimiz zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın