resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2848
    kendisinden istenilen tam olarak nedir? ben çözemedim bizim taraftarı. üç yıldır şampiyon olamıyoruz, başarılı olamazsa ilk senede postalanır diyen ciddi bir kesim var. kupa isteriz diyorlar malum.

    e diğer taraftan bakıyorum. altyapıdaki oyuncuları sür sahaya; muhammed, cicaldau, berkan, taylan, ömer, aytaç şeklinde uzayan bir listeyle sahaya çıkma deniyor. hemen hemen herkes de bu görüşte hemfikir.

    benim görüşüm belli. ben okan buruk'a kupa kazanamazsan git gözüyle bakmıyorum. benim için önemli olan, bu sezon ne yaptığını bilen bir takımın yapı taşlarını oturtması. baran, emirhan, hamza üçlüsü ile ortasahada başlamasının da mevcut oyunculardan daha kötü bir sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. ancak çoğu kişinin ilk hatalarında bu çocukları da linç edeceğini biliyoruz. bırakın da adam mesela barış alper'i sağ bekte bi denesin. tamam ali turap da forma bulsun. ama hocanın da kafasında olan bazı şeyleri sahada görmesi gayet olağan.

    insanların da tutarlı olması gerekiyor. altyapıdaki çocukları kazanalım diyorsanız sabırlı olmayı öğreneceksiniz. ben de genç isimlerimizin şans bulmalarını istiyorum. hem bu çocukların potansiyellerine olan inançtan hem de ekonomik olarak buna biraz da mecbur olmamız önemli etken.

    ancak bunu dile getiren taraftar iki dakika sonra çıkıp niye joao pedro'yu kaptırdınız, niye target man gelmedi, orta sahaya dört adam daha isterük, beke adam, kanata takviye, stopere lider isim, kaleye güvenilir alternatif alan diye sıralayıp gidiyor. parasından banane, ben hesap kitap yapamam, muhasebeci miyim diye ekliyor.

    bence konuşmadan önce herkesin gerçekten ne istediğini kendi içinde tartması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın