resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2802
    (bkz: 9 temmuz 2022 sturm graz galatasaray maçı)

    ilk macinda maglubiyet alan teknik adam. hazirlik maci oldugu icin bu tabiki bir problem degil. daha onceki sezonlarda hazirlik maclarinda sov yapip lig maclarinda dokuldugumuzu de gordu bu gozler.

    bugunku mac bize gosterdi ki bu takimin basina, ozellikle bu orta saha ile, guardiola bile gelse bundan fazlasini yapamaz. torrent donemi bunu soyleyenlere kadro yeterli sorun hocada diye cevap veriliyordu. ama bugun gorduk ki bu takimi kuran ekip kulubun parasini cope atmis. gectigimiz sezon 25 milyon euro harcanan kadroya hala direkt 11 oynayacak 5-6 oyuncu lazim deniyorsa burada net bir basarisizlik vardir.

    okan buruk ikinci yariya baslarken morutan-omer degisikligi yapinca gozlerime inanamadim. yani omer'den ne gibi bir beklentisi var da oynatiyor anlamis degilim. macin son kisminda genclere sans vermesi ise olumluydu. umarim bu sadece hazirlik maclariyla sinirli olmaz. takimimizin basinda oldugu surece kendisini desteklemeye devam edecegim. olmasi gereken de bu. torrent'in ilk macindan sonra istifasini isteyenler, takim kazaninca hakemle kazandik diyenler, hatta takimin basarisiz olmasini isteyenleri gordu bu gozler. bu yaklasimin kimseye bir faydasi olmadigini gorduk. umarim okan buruk'a gereken zaman taninir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın