• 83
    --- zorunlu açıklama ---

    ileri bir tarihe ertelenmesinin sebebi kadrolar konusunda yaşanan anlaşmazlıklardır. bu nedenle bu hafta sonuna kadar ve önümüzdeki hafta içinde belirlenen kaptanlar kendi aralarında görüşüp gerekli kadro çalışmalarını tamamlayacaklardır. kaptanlarımızın kadro dengeleri konusundaki hassasiyetini koruyup gerekli kadroları kuracağından şüphemiz yoktur.

    ayrıca hala turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar isimlerinin bildirmeleri halinde kadrolara ilave edilecektir. eğer kadrolarda fazlalık olması halinde 5. hatta 6. takımlar da oluşturulabilecektir. turnuvanın statüsünün değiştirilerek lig usulüne dönüştürülmesi de söz konusudur.

    unutulmamalıdır ki bu turnuvanın sonucunda kazanacak olanlar bizlerizdir. ödülümüz de edineceğimiz arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızdır. ortak noktamız olan galatasaray la ilgili sohbetler, sözlük ile ilgili konuların paylaşımı ve daha iyi bir sözlük, daha iyi bir galatasaray tribünü için fikir paylaşımları da yanımıza kar olarak kalacaktır. yoksa söz konusu sadece hayvan gibi terleyip halı saha maçı yapmak değildir.

    --- zorunlu açıklama ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın