• 224
    son bir hafta içerisinde görüyoruz ki artık yaptıkları galatasaray düşmanlığı boyutunu geçti. bildiğin zarar vermeye başladılar.

    ankaragücü maçında tribünten atlayan alkolik taraftar meselesi ile başladı bu süreç. galatasaray'ın fenerbahçe maçı için saha kapatma cezası alması gerektiği savunuldu. tetikçilik yapıldı. ntvspor, doğan medya grubu,fatih altaylı,ercan saatçi gibileri bu kampanyayı yürüttü. sonucunda pdfk'ya sevk edildik.

    aynı hafta içinde hayatımda gördüğüm en şerefsizce haberi yaptılar. takımımızın en formda oyuncusu abdul kader keita'nın özel hayatı ile ilgili iğrenç spekülasyonlar yaptılar. karısını dövüyor diye yalan haber çıkardılar. ayıp ulan ayıp. insanların özel hayatına en azından saygınız olsun.

    diğer formda oyuncumuz jo için ise evinde parti düzenlediği için karakolluk oldu tarzı rezil rüsva haberler yaptılar.

    tabi bu medya gruplarında bol bol adnan öztürk röportajları görmekteyiz. tek taraflı seçim yaratmaya çalışıyorlar kendilerine.amaçları galatasaray'ın güçsüzleşmesi. bazıları halen adnan öztürk'e sevgi ve saygı ile yaklaşabiliyor. adnan öztürk bugün yanına aldığı omurgasızlar ordusu tarafından başka bir gün sırtından vurulabilir. bunu bilmesi lazım önce.

    şu 9 hafta çok zor geçecek sözlük. tek rakibimiz bursaspor, beşiktaş, fenerbahçe değil. türk spor basını dediğimiz omurgasızlar, haysiyetsizler ordusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın