resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3218
    kendisine teklif gelmemesini hayretle karşıladığım genç futbolcumuz.

    kerem aktürkoğlu hayranı değilimdir normalde. yani kerem'den daha etkileyici bir sürü genç futbolcu izlemişimdir galatasaray'da. mesele de bu değil zaten. ancak ben kerem'in bu flaş sezonundan sonra kulübe teklif gelmemesine çok şaşırıyorum. ağzımda bir bakla var onu çıkarayım ben. bu meseleden burnuma pis kokular geliyor.

    dursun özbek ve erden timur ikilisinin geleceği kesinleştikten sonra bütün futbol alemi galatasaray'ın iddialı kadro kuracağını, daha doğrusu para harcayacağını adı gibi biliyordu. buraya kadar sıkıntı yok.

    marcao satışı sonrası (her ne kadar hayal ettiğimiz rakamlara satamasak da) kulübe sağlam bir nakit akışı olacak. ben kerem'den 15-20'ler zaten beklemiyordum ama en azından bir çift hane, 10-12'ye satarız inşallah diyordum. kerem bu kadar istikrarlı top oynamışken niye teklif gelmedi? benim teorim birileri galatasaray'ın "bu yaz" para kazanmasını istemiyor mu acaba? marcao'dan sonra kerem'den de 10+ milyon euro bonservis alırsak galatasaray'ın tek kulvarlı sezonunda ligi süpüreceğini biliyorlar.

    birileri kim? kerem'in menajeri aynı zamanda mesut özil'in de menajeri olan erkut söğüt. erkut söğüt aslında mesut özil'in çok yakın arkadaşı, kankası hatta. kerem'in kariyeri dolaylı olarak mesut'un menajerlik şirketi tarafından dizayn ediliyor. peki mesut fenerbahçe üçgeninde neler yaşanıyor? birdenbire kadro dışı bırakılan mesut özil'in affedilmesi gündemde.

    siz saçmalıyorum varsayın ama ben yine de yazmış olayım. galatasaray marcao'yu sattı diyelim ki mert müldür aldı, kerem'i de sattı üstüne sörloth aldı, elindeki bütçeyi de all in orta sahaya yatırdı. sonuç ne olur sizce?

    kerem'in menajerine sesleneyim, ayıp olmasın diye 6-7 milyon euroluk teklif getir bari kardeş. hani korkma o teklifi kabul edip para kazanmayız ama yalandan da olsa 50 küsur maça istikrarlı çıkmış genç topçumuza teklif getir ya. beşiktaşlı rıdvan'a teklif getirdiler, flaş sezonlu kerem'e tık yok. ne garip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın