resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1575
    yerin altında kendisini daha fazla gömebilmek için katman kalıp kalmadığını merak ettiğim futbolcu. kasım ayından sonra bütün takımın sahada avare gibi dolaştığı, son 3 ayında takımda yönetici ve teknik sorumlular dahil kimsenin hiçbir durumla ilgilenmediği, galatasaray tarihinin travmatik sezonlarından bir tanesini geçirdikten sonra el birliğiyle kendisini magmaya kadar göndermek için uğraşıyoruz.
    evet, kendisi mükemmel bir futbolcu değildir, özellikle takımın etkisizleşmeye başlamasıyla birlikte performansı inanılmaz düşmüştür. ama soruyorum, kendisinin geçen seneki oyunda görevi neydi? daha da önemlisi geçen seneki oyun neydi? neyi bekledik, neyi yapamadı? belki de gerçekten belirli şartlarda performans verebilen bir oyuncudur ve galatasaray için yeterli değildir ama ben böyle bir sezondan sonra bu çıkarımı yapmayı doğru bulmuyorum.
    zaten "hoca değil" "topçu değil" gibi değerlendirmeleri okumamaya özen gösteriyorum ama sizden ricam lütfen kendi oyuncumuzu el birliğiyle magmaya kadar gömmeyelim. resmen kendi yatırımımızı değersizleştiriyoruz, elimize geçen hiçbir fayda da yok, neden yapıyoruz anlamıyorum. bir benzerini fenerbahçeliler zajc'a yapmaya çalıştı, adam doğru sistemde az daha gol kralı oluyordu. sabredelim, görelim bakalım daha oturaklı ve oyun tarzına daha uygun bir takımda ne yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın