• 178
    bu söylem bu kadar olumsuz bir söylem değildi taa ki 2014-15 sezonunun başına kadar... o dönem uzun süre fernando torres'ler, kristoffer ajer'ler, thomas delaney'ler diye diye taraftarı oyalayıp son gün dzemaili & pandev ikilisine mahrum bırakılınca patladı gitti...

    ardından dursun özbek'in fiyasko döneminde yine ibrahimovic dedikodusu, mousa dembele'nin beğenilmemesi derken bunların üstüne bir de großkreutz faciası eklenince negatif anlamda pastanın üzerindeki çilek olmuş oldu. birinci dursun özbek döneminin sonunda bu travma bir nebze kırılmış olsa da son gün beklenen asamoah transferi ile yeniden hortladı.

    ardından göreve gelen mustafa cengiz yönetiminde transferden sorumlu yöneticimiz abdürrahim albayrak bu işi bambaşka bir seviyeye çıkardı. ndiaye'yi satıp kimseyi alamamak, gomis'i satıp kimseyi alamamak, modeste düğümü, bence galatasaray tarihinin ribery ve gedson sonrası en büyük transfer skandalı olan cornelius'un temel muhasebe bilgisi eksikliğinden alınamaması, alan carvalho'yu almaya gidip menajeriyle oyuncuyu tartaklayıp geri boş dönmek, pato'ya teşekkür etmek, profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri, mert hakan yandaş transferi, irfan can kahveci transferi, onyekuru kiralık sözleşmesinin detaylarının basına maniple halde sunulması ve buna benzer daha birçok rezillikler üzerine aynı kişinin her mikrofona dalga geçer gibi bu söylemi kullanması taraftar nezdinde işi travmadan saplantıya çevirdi.

    burak elmas yönetimi daha gelir gelmez seçim vaadi olan transferleri 10 gün içerisinde tamamlama sözünü tutmayıp 10 gün içerisinde gelen kimse olmayınca saplantı yine akıllara geldi. yaz transferinin sonuna doğru harıl harıl 6 numara arıyorken elneny ve gedson imza aşamasına geldi haberleri servis edilirken gidip altyapımızda aynısının 50 tane yerli versiyonu bulunan assucao getirilince saplantı daha da derinleşti. kış transfer dönemi boyunca peşinde koştuğumuz gedson fernandes rezaletinin yaşatılması sonrası bu söylem yerini galatasaray bir futbolcuyu isterse o futbolcu parçalı formayı giymeyecektir algısına bıraktı.

    ikinci dursun özbek dönemi beklentiyi aşırı yükseltmek gibi bana göre çok yanlış bir stratejiyle yola çıkılması sonrası ufukta tatmin edici bir isim görünmemesi nedeniyle şimdilerde yeniden hortlamış durumda.

    işin özü şudur galatasaray türkiye'nin en büyük kulübüyse bu galatasaray yönetimlerine rağmen böyledir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın