resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20951
    umarım yardımcı hoca olur. bir yerlerden başlaması lazımdı, ne kadar erken başlarsa, kendisi için o kadar iyi. istikrar gösterip 3-4 sene aynı pozisyonda görev alırsa, müstakbel teknik direktörümüz olur. biz camia olarak her zaman içimizden çıkanlara şans vermeyiz ama verildiğinde de bunu değerlendirmek lazım. terim değerlendirdi, imparator oldu. cesur yürek bunu başaramadı. okan buruk bunun bilincinde olduğu için aylarca bize gelmek istediğini söyledi çünkü bizde başarılı olmakla diğer takımlarda başarılı olmak farklıdır. şenol güneş’e bakın, denizli’ye bakın, imparator’a bakın. aradaki farkı anlarsınız.

    arda’ya da şans gelecek bir gün, selçuk inan’a da. selçuk inan bunun ne kadar farkında bilmiyorum, umarım farkındadır ve bu yönde atılımlar yapar ama arda akıllı adam. adı gibi biliyordur bir gün bu camianın kendisine ihtiyaç duyacağını. ona göre çalışacaktır.

    arda’nın futbol zekası da, futbol bilgisi de, karizması da teknik direktörlük için yeterlidir. imparator boşuna demedi “beni geçebilecek biri varsa o sensin” diye.

    yaptığı hatalar üzerinden kendisine saldırılması artık gereksiz. çoluk çocuk işi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın