• 30535
    maalesef yine 6-7 transfer peşinden koşan takım. oysaki 2 zımba gibi orta saha ile şampiyonluk adaylarından biri olacak.

    kalede muslera ile yola devam ediliyor zaten. okan veya batuhan kamp performansına göre birisi ikinci kaleci olur diğeri kiraya gider. jankat'ı da ya rezerv lig kalecin yaparsın ya da kiraya verirsin. atakan nuri ordu üçüncü kalecin olur.

    savunmada marcao'nun yerini zaten doldurdun. yedeğinde emin ve luyindama yeter de artar bile. omar veya sacha'dan birisi giderse sağ beke takviyeni yaparsın. ali turap'ı da rezerv lig sağ beki yaparsin. sol bekini genç oyuncuyla zaten yedekledin. ömer ve emre taşdemir ile yolları ayırırsın.

    orta sahaya iki zımba gibi oyuncuyu marcao'dan gelen parayla aldın. cicaldau giderse 3. orta saha transferini yaparsın. berkan, taylan, hamza, baran gibi isimler rotasyonda olur ve rezerv ligde de kullanırsın. aytaç ile yolları ayırırsın.

    kanatlarda yunus, kerem as oyuncuların zaten. hem hak ediyorlar hem de yerliler. barış alper bir kanadı morutan bir kanadı yedekler. kılınç da alternatifler arasında. oğulcan, sekidika gibi isimler galatasaray seviyesinde değil yolları ayırırsın.

    forvet bölgen zaten almış başını gidiyor. momo, diagne, gomis, eren aydın. bunlar şu an bile fazla. çıkabilirsen gomis'ten çıkarsın kalan üçlü ile yola devam edersin.

    eğer göndereceğin oyuncu olursa ve as takım içerisinde ise o kişinin yerine daha kaliteli bir transfer yaparak yerini doldurursun. arkadaşlar bilmiyorum ben mi çok yanlış düşünüyorum ama sistemin böyle işlemesi gerekmiyor mu. marcao senin en büyük yıldızınken ona bile absürt düşük teklifler geliyor. ama gazetecilere ve sosyal medyaya göre sacha,omar gönderilsin. diagne, gomis ve momo'dan çıkılsın yeni isimler gelsin. solbakken de olsun botheim de olsun. falan falan.

    ayaklarımızın yere basması lazım. sadece lig varken rotasyonu dar tutmak lazım. orta saha transferi için ben de yanıp tutuşuyorum ama sadece o bölge için. onun harici her bölge benim gözümde şampiyonluğa oynayan bir takım için yeterlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın