resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20947
    daha önce de yazdığım gibi florya'ya idari sorumlu olarak getirilmesi gereken futbolcudur. okuduğunu anlamayan kişilerce hakan balta'nın yerine gelsin diye yorumlanıp çocuklara ne öğretecek falan filan diye tepki almıştı.

    bir kere idari sorumlu olarak gelsin diyoruz, çocuklarla muhattap dahi olmasına gerek yok. bazen isimlere çok takılıyoruz. bu ismin arda olmasına da gerek yok yeter ki galatasaraylı olduğuna emin olduğumuz bir kişi olsun. hakan balta görevini mükemmel şekilde yapıyor o bambaşka bir konu ancak adam teknik sorumlu. idari konularla da aynı anda uğraşsın derseniz o zaman adam kendi işini de yapamaz hale gelir. galatasaray taraftarı herkesten fatih terim olmasını beklememeli. ki fatih terim'in bile son döneminde bu sebeplerden ne kadar zorlandığını gördük.

    yapılacak ilk iş olarak malum menajerle çalışıp sözleşme uzatmaya yanaşmayan tüm topçular aforoz edilip florya'nın idaresi gönüllü galatasaraylı birine verilmelidir. kimse evlatçılık falan da demesin bu iş dünyanın her yerinde böyledir. inanmayan gitsin bayern'e baksın. yeni bir dükkan açarsanız belinizi doğrultana kadar başına kendi çocuğunuzu getirirsiniz. bu konunun başka çözümü yok. florya sanıldığı kadar boş bir yer de değil, yeter ki çocukların kafası karıştırılmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın