resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3213
    son seneki performansı ile avrupa kulüplerini cezbedememiş futbolcu.

    avrupa takımlarını cezbedebilmesi için oyununa bi şeyler katması gerek. mesela topun kıymetini bilmeli, mesela bencil olmamalı, mesela set oyununda hücum etmeyi bilmeli. bu sene takımda top ayağındayken en çok beklentiye girdiğimiz oyuncu kendisiydi. sağ olsun o da yorulana kadar yani ligin son 4-5 haftasına kadar bizi iyi taşıdı. yüklenen bu sorumluluk nedeniyle ve belki de kendini gösterme çabasıyla çok fazla şut, çalım vs. deneyip top kayıplarına sebep oldu. bizim lig belki bunu kaldırır ama avrupa kaldırmaz.

    sinan yılmaz veya orhan uluca idi sanırım, avrupa kulüplerinin radarına girebilmek için oyuncuların jeneriklik gol atmaları değil, asist yapmaları gerektiğini söylüyordu. çünkü scoutlar şut girer girmez, önemli değil ancak oyuncu asistlik pas attığı zaman hem karakterine dair fikir edinmiş oluyorlarmış hem de asistlik pası verdi, üstüne düşeni yaptı. gol olsun olmasın artı puanı kapmış oluyorlarmış.

    dilerim kerem'in bu sene kendini daha çok geliştireceği ve göstereceği bir sezon olur. çünkü gerçekten bu sporu seven birisi ve buralara gelmek için çok çaba harcamış bir isim. hakkında hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın