• 30527
    süper lig 2021-2022 sezonunda, takımımızdaki kötü performans vermiş oyuncularımızın önümüzdeki sezon öncesinde ve özellikle bizim kalibremizde olan takımlarla bir iki hazırlık maçı yapılmasının öncesinde kesinlikle yargılanmaması gerektiğini düşünüyorum. genel mantalite olarak birbirine çok benzerlik gösteren iki hocanın** sisteminde yeterince efektif olamayan bir çok oyuncumuzun, okan buruk hoca ile bambaşka performanslar verebileceğine inanmalıyız. sonuçta kadromuzda bulunan oyuncularımızın birçoğu gerek anadoluda gerekse takımımızda belli performanslar vererek bugünlere geldiler ve okan buruk'un farklı bir sistemle geldiğini görebiliyoruz.

    çevresindeki oyuncuların pozitif yönlü değişimi, mental olarak iyiye gitme, teknik-taktik olarak yatkın olduğu taktik/sistemin seçilmesi sonucunda her bir oyuncumuzun üzerlerindeki, gerek taraftarlar gerekse hocalar tarafındaki, beklentileri karşılama fırsatı olabilir. bundan dolayı mevcut oyuncularımıza çöp, yeni gelecek transferlere kurtarıcı olarak bakmak çok doğru bir yaklaşım gibi görünmüyor. bunun yerine sabırlı bir şekilde gelişim gösterip göstermeyecekleri gözlemlenmeli. bu gözlemler sonucunda, özellikle 3 farklı hoca tedrisatında da gelişim göster(e)meyenlerin akıbeti tabii ki sonrasında tartışılmaya açılmalıdır.

    süper lig 2022-2023 sezonunda takımımızdaki birey birey her oyuncunun ve bunun sonucunda da takımımızın ileriye gittiğini görmemiz için, elimizdeki değerlere mümkünse maksimum sabrı göstermeliyiz. bu örneği vermeyi hiç istemezdim ancak, değişik değişik hareketleri olmasına rağmen mert hakan yandaş, fenerbahçe taraftarı tarafından bir şekilde kazanılmış oldu. keza ilk geldiğinde eli ayağına dolaşan serdar dursun'un şu anda geldiği nokta ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın