resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 13096
    kaleci koseye giden topu cikaramadiktan sonra, karsi karsiya %100luk pozisyonu kurtarip takimi macta tutmadikca, ustuste 4 5 mac clean sheat yapip takimini sampiyon yapmadikca isterse hagi'den iyi frikik atsin, ayagina ronaldinho'dan daha hakim olsun hic farketmez.

    bu modern futbol savsatalari taraftarin kafasini iyice karistirdi. bizim pas yapacak adama degil top tutacak kaleciye ihtiyacimiz var. her mevkiinin olmazsa olmaz ozellikleri vardir, bazi oyuncularin bonuslari da olabilir tabi. ama bu tip bir kaleci gunumuzde 50 milyon eurodan basliyor. sirf ayagi iyi diye kaleye cuval koyup sampiyonluk vermek ne kadar mantikli? muslera kalitesinde, zor gol yiyen, kalede guven veren bir kalecin varsa onunla devam edersin.

    artik sezon planlamalari yaparken muslera'nin satisi veya elden cikarilisi uzerine duyar kasmaya calismayin. biz leo franco'yu, zapata'yi, orkun'u, aykut'u izlemis nesiliz. bir daha o karanlik gunlere donmenin anlami yok. muslera topu tutup en yakinindaki arkadasina biraksin kafi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın