resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2648
    yaklaşık 2 senedir kendisinin başlığına sürekli galatasaray’ın hocası olması için yazdım. en çok entry girdiğim başlıkta okan buruk’tur. gerçekten kendisinden çok ama çok ümitliyim. herkes akhisar ve başakşehir başarılarını anlatıyor ama ben kendisine rizespor’a oynattığı futbolu gördükten sonra hayran kaldım. hayatım boyunca bir anadolu takımının her maçta bu kadar baskın oynadığı bir sezon görmedim. diğer takımlar ile başardıklarını saymıyorum. herkes yeterince biliyor zaten.

    benim başarılı olacağına dair inancım tam. galatasaray teknik direktörlüğünü kesinlikle haketti. tırnakları ile kazıyarak geldi. oynattığı futbol ve vaat ettikleri beni fazlasıyla ümitlendiriyor. tek bir soru işareti var o da bir takımda uzun soluklu çalışmadı. acaba uzun yıllar başarılı olabilir mi orası belirsiz. ayrıca şunu da belirtmem gerekiyor. teknik direktörlük kariyeri boyunca yanında olan irfan saraloğlu‘nu da yanında getirmesi lazım. kendisi çok önemli bir antrenör. son günlerde sosyal medya ergenleri tarafından 20 yıl önce daum’un yardımcılığını yaptığı için istenmiyor ama muhakkak teknik ekipte olması lazım.

    bu arada kendisinin galatasaray sözlükte ki künyesinin galatasaray olarak güncellenmesi benim tarafımdan yapıldı. bu güncellemeyi yapmak bana nasip oldu. umarım uzun yıllar boyunca künyesi aynı şekilde kalır. tekrardan hayırlı olsun. birlikte nice başarılara hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın