resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2527
    https://www.cumhuriyet.com.tr/...f-ve-vasifsiz-883411

    ıgor tudor galatasaray teknik direktoru iken tudor icin ikinci sinif ve vasifsiz diyen teknik adam. vasifsiz dedigi tudor serie a'da 2 takim calistirdi. kendisi kariyeri boyunca turkiye disinda bir takimda calisabilecek mi gorecegiz. tudor'un galatasaray icin yeterliligi tartisilir ancak meslektasina karsi saygisizlik yapmasi dusundurucu. taraftarin veya bir yorumcunun soylecegi seyleri kendisinin soylemesi de ilginc.

    okan buruk galatasaray'in basinda domenec torrent oldugu halde surekli galatasaray'i calistirmak istedigini acikca dile getirdi. bunun torrent zaten gonderilecek diye savunuldugunu gordum ancak meslektasina saygili davranip bu tarz aciklamalari yapmayabilirdi. su an galatasaray'in hocasi varken bu konu hakkinda konusmam dogru olmaz demesini beklerdim kendisinden. torrent yerine terim veya baska bir yerli hoca olsaydi buna benzer bir aciklama yapacagindan eminim ama soz konusu yabanci bir teknik adam olunca yerli hocalarimiz da guzide basinimiz gibi oluyor.

    okan buruk yeni teknik direktorumuz olacak gibi gorunuyor. guzide basinimiz kendisine karsi torrent'e kiyasla daha ılımlı olacak. okan buruk bu acidan daha avantajli olacak.

    edit: halla uyardi simdi. tudor hakkinda yaptigi aciklamalar icin ozur dilemis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın