resim
Marco Rose
Görev:Teknik Direktör
Takım:RB Leipzig
Yaş:47
Uyruk:Almanya
  • 75
    ismi geçen teknik adamlar arasında fatih terim harici en kariyerli olanıdır. ayrıca ilgilendiğimiz antrenörler arasında teknik ve taktik kabiliyeti en yüksek isimdir, fatih terim dahil. okan buruk ile karşılaştırmak abestir ki bence de zerbi'den de baya ileride kariyeri ve kabiliyetleri.

    okan buruk'un başakşehir'inin olduğu gruptan çıkamaması başarısızlık olduğu kadar, başakşehir'e içerde kaybettiği maçtan önce bayern münih'i devirip lig lideri olması da o kadar büyük başarıdır.

    dortmund'u takip etmeye çalışan biri olarak söyleyebilirim ki marco rose'den önce de sakatlıklar ile boğuşan bir takımdı. oyuncuların genellikle çok genç olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. edin terzic ile de sakatlık problemlerinin devam edeceğini düşünüyorum. rose'nin dortmund macerası ise bu sakatlıklardan ayrı yorumlanamaz.

    bizim elimizdeki ekibe bakınca da sakatlık gibi bir derdimiz olmadığı hatta oyuncuların 60 küsur maça çıkmasına rağmen kondisyonun iyi seviyede bitirdiğini de görebiliyoruz. bu takım 3 aya yakın haftada 2 maç oynadı covid-19 harici sakatlık yaşamadık. bunda sene başındaki yüklemenin kalitesinin olduğu kadar oyuncuların profesyonelliklerinin de katkısı var.

    maaş olarak yüksek olduğunu biliyoruz. ekibi ile birlikte brüt 7 milyon € konuşuluyor. bu seviyedeki en budget hoca fatih terim zaten. o da kur yüzünden.

    transfer isteyecektir, çok normal. torrent geldiğinde de adama transfer yapın diyorduk. bizim kadromuz bana göre rose'nin aklındaki oyunu oynayacak kadroya oldukça yakın durumda. bir pivot santrfor, bir b2b orta saha haricinde 11'e transfer isteyeceğini sanmıyorum. az çok izlediğim kadarıyla oyun kurucu bir 6'dan ziyade sahada ayak basılmadık yer bırakmayan haraketli bir 6 isteği var. berkan'ı 6'da değerlendireceğini düşünüyorum. bir b2b ve cicaldau ile kurar orta saha hattını ki kendisinin aklındaki oyun için oldukça yeterli olur. cicaldau çünkü gol koşusu olduğu kadar pres özelliği de olan bir isim. hep diyoruz ya bu oyuncular seviye atlarsa başka bir şey konuşuruz diye. cicaldau'ya seviye atlatır rose.

    kısaca galatasaray'ın elindeki kadroya minimum takviye ile maksimum seviyeyi atlatacak hoca olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın