resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6669
    kendisi birdaha galatasaray teknik direktörü olur mu, olmaz mı umrumda olmayan teknik direktör. torrent'ten sonra olsa da olur, olmasa da benim için.

    sadece kendisi eleştirilirken başlıkta belki de en sık kullanılan argüman art arda kaybettiği 4 deplasman maçı. bunu çok mantıklı bulmuyorum açıkçası. kağıt üzerinde tabi ki kötü duruyor.

    detaylara bakacak olursak;
    fenerbahçe derbisinde hasan ali'nin elle kestiği pozisyona penaltı verilse ve belhanda çift sarıdan atılmasa (ki temas vardı o pozisyonda. penaltı olmasa bile ikinci sarı gerekmezdi) belki galibiyet serimiz devam edecekti.
    (not: evimizde fenerbahçe'yi o tarihe kadar 3 senedir yenemiyorduk ve o tarihten beri 5 senedir yenemiyoruz bu arada)

    ertesi hafta trabzonspor deplasmanında olcay'ın sahtekarlığı sonucunda feghouli son derece haksız yere atılmış ve ikinci yarıda ndoye'un önüne düşen top ve yusuf'un denayer'e çarpmasa ağlara girmeyecek topuyla birlikte moralmen tamamen çökmüştük.
    (not: ertesi sezon aynı deplasmanda yine 10 kişi kalıp bu sefer 4-0 yenilmiştik)

    5-1 kaybedilen başakşehir maçında ise şok yaşayıp 2-0 geriye düştükten sonra geri dönme sinyalleri verirken 2-1'den 3 dakika sonra yine denayer'e çarpmasa kalecinin kontrolünde kalacak topla geri dönme umutlarımız suya düşmüş ve dağılmıştık.
    (not: bu takıma daha önce o statta iki defa 4-0 kaybetmiştik, birinde prandelli, diğerinde tudor baştaydı)

    ardından rekor skorla bitebilecek olan beşiktaş derbisi geldi. ilk yarısını kafa kafaya oynadığımız ve pozisyonlar bulduğumuz maçın ikinci ilk atağında muslera'nın olağanüstü hatasından gol yiyerek yine moralmen çökerek tamamen dağılmıştık.
    (not: bu statta henüz galibiyetimiz dahi bulunmuyor)

    tudor'un kovulmasına vesile olan ve bardağın son damlası olan malatyaspor maçını ise çok iyi hatırlamıyorum açıkçası. çok da sık kazandığımız bir deplasman değil. sadece babel'in geçen sezon 88'de attığı golü ve kupada 5-2 yendiğimiz maçı hatırlıyorum. onun dışında malatya'da ya yeniliyor, ya da berabere kalıyoruz.

    uzun lafın kısası ben anadolu takımlarına karşı bu kadar ezici, geri düştüğü zaman bu takım bu maçı alır dedirten galatasaray'ı en son bu adam baştayken izledim. yukarıda saydığım ve sık sık eleştiri konusu olan bu maçlarda da çok da yapabileceği bir şeyin olduğuna inanmıyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın