resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6663
    5 kişinin sürekli kapkapçı çocuğa telefon çaldırmış gibi rakibin peşinden depar attığı yüksek eforlu oyunun iyi futbol zannedilmesi nedneiyle güzel bir oyun oynattığı zannedilen hoca. öncelikle futbol seyircisinin şunu anlaması lazım. seyir zevki ve kalite aynı şey değil. hatta modern futbol denilen oyun futbolun seyir zevki en düşük halinden biridir. tudor'un galatasaray'da o efsane 8 haftasından bir klip oluşturmuşlardı ne top oynatıyor diye, klibi izleyen beşiktaşlı bir sosyal medya fenomeni olm top hep rakipte bu klibi fatih terim mi hazırladı diye dalga geçmişti. tudor'un oynattığı o çok övülen oyun tam olarak buydu çünkü.

    kendisi kötü hoca mı, değil ama büyük takım için kötü hoca. çünkü başarılı bir a planı var ancak o a olanı büyük takımlar için uygun değil. büyük maçlarda büyük dağıldı, kimlikte yazan yaşı bile 38 olan adebayor içimizden geçmişti. 2. maç o emmanuel adebayor'u göğüs izasına anca gelen ve doğru düzgün kafaya bile çıkamayan jason denayer'e kilitletmişti.

    temmuz ayında sezonu açmıştı bize, eforlu oyun için hazırladığı takım hayvan gibi efor yapmış rakipler de sezonu ağustos ortasında açtıkları için o efora karşılık verememişti. ne zaman kondisyon durumları eşitlendi fark yaratamamaya başladık, tudor da saçma sapan arayışlara girdi. zaten tamamen 4'lü dizilim için kadro kurmasına rağmen bir şey olsa da 3 lüye dönsem diye dört gözle bekleyen bir tarzı vardı.

    ben kendisinin kötü hoca olduğunu düşünmüyorum, ancak kesinlikle yarışmacı bir takımın hocası olamaz. ayrıca kendisi insan ilişkileri de sorunlu biri. kendi getirdiği oyuncuların bile yarısıyla sorun yaşamış ki maicon pereira roque az kalsın dövecekmiş kendisini araya girmişler o dönem, nigel de jong sırf bu adama kızıdğından sözleşmesini fesh etmemişti. armindo bruma'ya yaptıklarını zaten bilmeyen yok. kendisinin geçen sene yardımcılığını yaptığı andrea pirlo şuan karagümrük'ün başında. bu yönden de ayrı bir komedi olur kendisinin tekrar başımıza geçmesi. umarım böyle bir hata yapılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın