resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5969
    skorer kanat eksiği bulunan fenerbahçe’nin bu eksiği gidermek adına yaptığı transfer. garry mendes rodrigues ile kıyaslanması büyük hata. bruma ne olursa olsun rodrigues gibi arabistan’dan değil psv‘den geliyor. üstelik 31 yaşında değil 27 yaşında.

    diğer nokta evet fazla forma şansı bulamadı. bunun sebebi kimi zaman madueke (20 yaşında 9 gol 6 asist) kimi zaman gakpo (23 yaşında 21 gol 15 asist) ve hatta kimi zaman vertessen (21 yaşında 9 gol 5 asist) gibi futbolcular ile forma rekabetine girmesi.

    bunun yanı sıra oynadığı maç sayısı da bence hiç de az olmamakla beraber bütün kulvarlarda 40 (1721 dakika olduğu için maçların yaklaşık 19 tam maç yapıyor). ama bu süreçte 10 gol 4 asistlik performans göstermiş.

    2020-2021 sezonunda ise (yunanistan’da bu sefer) tüm kulvarlarda (birkaç maç psv’de dahil) 37 maçta forma giymiş. (2000 küsür dakika yaklaşık) ve 9 gol 5 asistlik performans göstermiş.

    ve ligimiz bu tarz hızlı kanat oyuncularının neredeyse her zaman iş yaptığı bir lig. bruma belki kafa olarak iyi değildir. veya hollanda gibi ligleri kaldıramayabilir. biz çok iyi bir şekilde sattık zamanı doğruydu. ama maalesef fenerbahçe‘de iyi transfer yaptı gibi gözüküyor.

    umarım suyun karşı tarafının beklentilerini karşılamaz ve yanılırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın