resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8065
    2015 - 2018 yılları çok çabuk unutulan başkan.

    herkes listesindeki erden timur'a güveniyor. bugün listede erden timur olmasa ne olurdu?

    kaldı ki erden timur yk listesinde bile değil, sportif a.ş'de. dolayısıyla burak elmas'ın rezan beyle ya da köksal beyle yaşadığı krizi yaşamayıp erden bey'in görev süresi dolmadan gitmeyeceğinin güvencesini verdiren ne acaba taraftara anlayamıyorum. her şeyden öte dursun özbek'e nasıl güveniyor, itimat ediyorsunuz yahu?

    galatasaray'ın arsaları, galatasaray'ın arazileri diye çıkılıp duruluyor yola. son bir aydır ortalık toki'ye döndü.

    dünya'da hiçbir kulüp arazicilik üzerine yönetilmiyordur. var olanlarında sayısı bir iki elin parmağını geçmez herhalde. cem yılmaz'ın evlilik programlarına yaptığı benzetme geliyor aklıma memlekette her şey tapu ve kadastro idaresi gibi çalışıyor.

    gelelim dün akşama, galatasaray için geçmişte yaşattığı krizler yetmemiş gibi tüm bunların üstüne bir de beyzadenin biri!* haziruna cüzdan sallıyor.

    galatasaray'ın sahibi misiniz? söz verdiğiniz 30 milyon euro'yu mu hibe edeceksiniz? ffp'den gelen cezanın zarar tazminini mi yapacaksınız? yoksa galatasaray'ı içinden çıkılmaz borç sarmalına dahil edip bir gruba satışını mı hızlandıracaksınız? kendi kesenizi mi dolduracaksınız? florya'da otel mi yapacaksınız? toki'ye sözünüz mü var? ya da galatasaray'a milyonlarca lirayı verdikten sonra karşılığında nasıl imtiyazlar alacaksınız? aldığınız imtiyazların karşılığını galatasaray en zora düştüğü günlerde haciz işlemleri yaparak mı devam ettireceksiniz?

    herkes bir türkü tutturmuş ama duygun yarsuvat döneminde şampiyonluk kurlamalarında kürsüye üçümüz çıkalım diyen ali dürüst ve hiç sevmediğim abdürrahim albayrak'ı bir anda aportta bırakıp tüm başarı kendininmiş gibi üstlenen, bu isimleri yok sayıp küstüren bir kişiden hayır beklemek, konuşamayan, derdini anlatamayan bir ismin galatasaray markasını temsil edeceğini, başkanlık yağacağını beklemek, ibra edilir edilmez parmak sallayarak muhalifleri tehdit eden bir kişiyi galatasaray'ı barıştıracak bir isim görmek ve galatasaray'ın iki ayına mal olan seçim iptallerinden sonra zorla bir listeyle birleşip aday olan isimden galatasaray'ın kurtuluşunu ve refahını kazandırmasını beklemek hayalcilikten öte değildir.

    bu isim eşref hamamcıoğlu'da olmayabilir, ama dursun özbek hiç değildir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın