• 30445
    2022-2023 sezonunda çok transfere ihtiyacı olmayan canımın içi futbol takımı. tekrar kiralayabilirsek halil, satarsak sattığımız oyuncu yerine oyuncu veya oyuncular ve bir adet skor yapabilecek ortasaha oyuncusu(beklentileri karşılasa cialdau bile olur).
    şöyleki forvetimiz diagne: rakip savunmayı varlığıyla üstüne çekebilen kanatlardan(yunus, kerem, barış alper) beslendiğinde çok skor yapan. arkasından gelecek oyunculara(halil, cicaldau) alan açabilen bitiriciliği yüksek sempatik bir futbolcu.
    ortasaha ın savunma yükünü çekecek taylan ve berkan ortalama 25km maç başı koşan savunma dirençler yüksek oyuncular. özellikle berkanın ilk pres yaptığı taylanın dönenleri topladığı bir düzen çok başarılı olabilir. taylan 1 sezon önce daha dar alandan sorumluyken ligin en efektif defansif ortasahalarındandı.
    oyun kurulumunda eksileri vardı ama hem kanatlardan hem uzun topla hem ortasahaya pas alış verişine gelecek halille hatta bekyen içeri yönelip top dağıtan anholt ile taylan ve berkan yetersiz kalsa dahi galatasaray sorun yaşamaz.
    defans hattı en güzendiğimiz yer muhtemelen stoperlerden biri satılacak ve yerine stoper bulmamız gerekecek onun haricinde sadece lig için fazlasıyla yeterli.
    kaleci konusu muslera'nın ayakları çok güçsüzleşti zıplama ve çeviklik becerileri kötü seviyelerde ama 2 tane 1 tam sezon oynamış genç yerli kalecimiz var yerli oynatma zorunluluğu ve kaleciye bütçe ayırmamızın lüks olacağından bence yeterli bir rotasyon. tabiki düşüncelerim beni bağlar ve ben temel olarak 4-3-3 ve 4-2-3-1 düşünceleriyle karma bir planı yazdım bu planın işlemesi için veya sonunun şampiyonluk olabilmesi için takımı şampiyonluğa inandırabilecek bir teknik direktör ve takımın panik anında güvenebileceği bir ortasaha gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın