resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2316
    güvenilir liman, pragmatist çözüm, yaşanması gereken yakın gelecek. yeni yönetim göreve başladığında euro 20 olacak desem kimse ya son dakika golcusu sen ne diyorsun kardeşim demeyecek. hal böyleyken ve kucağımızda torrent ve tazminatı konuları bomba gibi beklerken biz yeni maceralara açılıyoruz. takımda eksik çok, biz hem yazın kısıtlı zamanda masraf yapıcaz, hem de yeni gelene sabır göstericez. tarihimizde böyle bir durum yok. bu kadar insanlara yukarıdan bakmaya yada bu kadar idealist olmaya gerek yok. türkiye’de yaşıyoruz. hem ülkenin hem de ülke sporunun olaylara bakış açısı belli. çok büyük macera kendisiyle 2022-23 sezonuna başlamamak.

    eşref beyin yabancı hocayla çalışmak istiyorum açıklamaları uzun süredir ortalıktaydı. ilk duyduğum andan beri sadece bu sebeple bile kendisini istemiyorum. ülkede yenen yabancı hocaları bu entryde yazmaya kalksam ne zaman yeter, ne bilgim yeter ne de insanlar okumak ister. yabancı hoca istiyorum çünkü öbeğinin ötesi doldurulamıyor. insanlar mutsuz, sabır yok, sosyal medya insanları yada kurumları çatır çutur yiyor. gelen hoca 3 maç kazanamasa neler söylenecek, kafası kesilecek. sonrası yeni bir tazminat.

    bağnazlıksa bağnazlık. gerçekçi oluyorum, galatasaray’ın parasını önemsiyorum. okan hoca değil de ömer erdoğan yada başka bir x hoca önerisinde bulunanlara saygım sonsuz ancak dinamikler belli. yabancıyla olacak iş değil, oldurabilende yok. o trende girilirse yeni yorumlar yapılır elbet ancak son 15 yılın sonuçları ortada. bence ilk ve tek tercih okan hoca. gelmesini çok istiyorum, umutlanabileceğimizi düşünüyorum kendisiyle ve orta saha pozisyonuna yapılacak transferle birlikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın