resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2311
    torrent yerine kendisi gelmeliydi. hem kaybedilmiş bir sezonda okanı takımın başında görmüş olurduk, hem de şu anki halimizden çok daha iyi bir noktada olurduk. sağ olsun elmas orda bile işi batırmayı becerdi.

    okanı ben de başarılı buluyorum. akhisarla, rizeyle, başakşehirle yaptıkları ortada. ama sıkıntı şu ki hiçbirinde bir baskıyla karşılaşmadı. işine karışan yoktu ve rahat bir çalışma ortamı vardı. bu durumda da kendini gösterebilme fırsatını buldu. başakşehirle şampiyon oldukları yılın ertesi senesi ise şampiyon takım baskısı ve şampiyonlar ligi maçları ile beraber olunca oldukça bocaladı.

    şimdi ise galatasaray karmakarışık bir halde. başkan dursun olursa kardeşi floryadan çıkmaz, işine karışan çok olur, camiada her zaman için yetersiz biri suçlamaları çıkar vs vs. daha kötüsü iki senedir şampiyon olamayan bir takım ve sabrı tükenmeye başlayan bir taraftar kitlesi var.

    bu kadar zor şartlarda klopp bile gelse zaman ister takımı oturtmak için, ama o zaman okana verilmez. bu kadar baskının altından kalkabilir mi pek emin değilim. dediğim gibi keşke bu sene gelseydi ve önümüzdeki sene için hazır olsaydı. yine de gelecekse taraftarların bu seneyi okana verebiliyor olması ve yanında durabiliyor olması lazım. ilk mağlubiyette veya takım kötü oynadığında homurdanmalar başlarsa ocakta yeni teknik direktör arayışı başlamış olur. ne de olsa başımızda büyük olasılıkla dursun özbek olacak. tam yola beraber çıkılacak adam yani.

    doğru insan, yanlış zaman gibi geliyor bana. başarıları ve sabırla beklemesiyle teknik direktörümüz olmayı hak etti. umarım eğer anlaşılırsa çok başarılı bir kariyeri olur. tek ihtiyacı sabır ve destek olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın