resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2319
    geçenlerde katıldığı kırılma anı programını izledim.
    adam gerçekten de küçüklükten galatasaraylı. zaten hakan şükür twitter'da okan için ''benden daha koyu galatasaraylıdır'' demişti.

    pozitif bir insan, ayağının kırıldığı dönemlerde bile mental olarak çökmemiş ve hedeflerine bir şekilde hep ulaşmış. eğer teknik direktör olacaksa, mental açıdan güçlü ve kararlı bir karakterinin olması iyi bir şey.
    işin ilginç kısmı, adama yıllarca sakatken sahip çıkmışız ama patlama yaptığı 1998-1999 sezonunun sonunda satış listesine koymuşuz* fakat okan yine küsmemiş, 2000 yılındaki başarının da mimarlarından olmuş.

    ''en sevdiğiniz tezahürat'' sorusuna ''dört sene üst üste şampiyon olduk'' cevabını verdi fakat burada kesinlikle yalan söylediğini düşünüyorum *
    bence doğru cevap; içinde kendi adının da geçtiği hanginizin var böyle şanlı tarihi tezahüratıydı. sırf içinde hakan'ın da adı geçtiği için bunu söyleyemedi;

    "hanginizin var böyle şanlı tarihi?
    kim oynadı yarı finali?
    okan hakan'la, süper taraftarınla
    cimbom final yakışır sana."

    sonuç olarak, yabancı bir teknik direktörle kumar oynamaya, macera aramaya gerek yok.
    boş mukaveleye imza atmaya hazır, git dediğin zaman tazminat peşinde koşmayacak, şampiyon apoleti olan, türk futbolunu bilen, altyapımızdan çıkan, italya görmüş genç bir teknik direktör kendisi. kim gelirse gelsin kendisine imza attırmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın